Daisypath - Anniversary

Tuesday, December 2, 2008

PENA AZRA:: Seronok Giler Dapat Jumpa Membe Lame

Dis 1st, 2008

After work, aku gi jumpa an old fren of mine. very gud fren. she's a fren I known mase keje part time kt TCRS Alamanda tahun 2005 sementara tunggu masuk U. Dah lame giler tak jumpe. Bayangkan la, last bersama ngan die mase sama2 kje tahun 2005 tu. Then masing2 masuk U, aku masuk UKM, die masuk UPM. After dat, dah x jumpa2 lagi. 3 tahun tak jumpe! Until yesterday.

Well, my fren ni named Aida @ Edah. Orang Nogori. Hehe sonok la dapat jumpe. Aku tengok die tak banyak berubah. Tapi die kate aku da laen. Tak tau ape yang laen sket, muke kot. Tapi aku rase cm same je aku dlu n skrg. Huhu.

Mcm2 la cite kitorang borak, dari hal time2 blaja, hal2 skrg, kisah2 lame TCRS n lain2. Ade plak die kate da terbau2 nasik minyak kt aku. Cess. Ntah2 die kawen dulu. Hehe.

Sehingga ketemu lagi. Fren 4eva, Noraidah! =)

-AZRA-

No comments: