Daisypath - Anniversary

Tuesday, November 19, 2013

This is It

Hey buddy!

As I promise u, I akan upload video persembahan I masa malam BBQ @ Lumut. I sang SOooooo SPONTANEOUSLY dengan takde lyric reference, and Brader Guitar pun goreng gitar secara spontan and takde key reference.

Haha. Yang funny tu, at one part, I terlupa lirik. Kah kah. Laugh me, audience. =) Tapi I sangat enjoy! Hehe.

.DAN SEBENARNYA.
By,
.Adik Yuna.




With Love,
---{@ Lady Zera @}---

Met my GirlFies


14.03.2010

Jumpa kawan-kawan lame. Oh indahnya. Dorang memang geng-geng lame I. Yang I lame tak jumpa. Especially Eexxaa. Giler kau lame tak jumpa! Last time bulan Ogos 2008 iaitu hari Graduasi kami. Well, dorang ni sume geng kolej masa kt U. 1st year sampai 3rd year tetap geng.

Eexaa - Now da jadik cekgu owkeh! So chumel je rasanye if kita panggil die Cikgu Iza je. Oh-ho! And well, I can see her attitude of being a teacher. Truth sensei. Warhhhhhhh. Erm masih hu-ha macam dulu. Funny her. I loike. Ngee..

Nadeah - Still cute macam dulu. Cute macam I. Haha. Nak jugak tuh kata diri sendiri cute. Nadeah kawan pendengar setia I, dulu slalu jadi 'the one that have a shoulder to cry on'. Sekarang pun same. I rase nak nages je I kontek Nadeah ni. Haha tak malu kan. Da besar panjang nak nages2 lagi. Ahh pedulik ape saya. Hihi. Ow ow ya. Nadeah skang keje kat Nilai.

Kak Jarah - Hurm, ni geng tp yang super senior sket dari we all. 3 years older. Kecik molek je. And kuat crapping gak. Macam I. Kah kah. 2x5=10. Masih single wooo. So siapa mahu, nanti I kenalkan. hehe.

Then we karok bagai. Wah lalala. Boley pulak kitorang siap berdiri atas kusyen kotak muzika tu sambil berjoget-joget, ahai! Pastu siap kena sound dengan brader kotak muzika tu. Kah kah. Padan muka kitorang.

Eh eh. macam tak syok pulak cerita takde gamba. Ok gamba nanti I upload kendian. Orite.




With Love,
---{@ Lady Zera @}---

Please think of other's side then only you talk more

Yeah. Mean it. Please think of other's side then only you talk more. Get it, huh?

Well, today I feel a bit buzzing and upset lorrr. Marah and geram pun ade.

Tengah hari tadi makan lunch dengan colleagues. They were 3 of us, I'm the only girl while the rest are men. And macam-macam la benda borak. Well you know la kan, time lunch je la ade time nk borak macam tu. And kalau dah borak merapu meraban, macam2 la topic kuar. Sampai la to this 1 topic.. Pasal perempuan mengandung.

And tibe2, sorang my fren tu cakap, "Tapi lelaki lagi seksa nak layan perempuan

With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---