Daisypath - Anniversary

Tuesday, November 19, 2013

Met my GirlFies


14.03.2010

Jumpa kawan-kawan lame. Oh indahnya. Dorang memang geng-geng lame I. Yang I lame tak jumpa. Especially Eexxaa. Giler kau lame tak jumpa! Last time bulan Ogos 2008 iaitu hari Graduasi kami. Well, dorang ni sume geng kolej masa kt U. 1st year sampai 3rd year tetap geng.

Eexaa - Now da jadik cekgu owkeh! So chumel je rasanye if kita panggil die Cikgu Iza je. Oh-ho! And well, I can see her attitude of being a teacher. Truth sensei. Warhhhhhhh. Erm masih hu-ha macam dulu. Funny her. I loike. Ngee..

Nadeah - Still cute macam dulu. Cute macam I. Haha. Nak jugak tuh kata diri sendiri cute. Nadeah kawan pendengar setia I, dulu slalu jadi 'the one that have a shoulder to cry on'. Sekarang pun same. I rase nak nages je I kontek Nadeah ni. Haha tak malu kan. Da besar panjang nak nages2 lagi. Ahh pedulik ape saya. Hihi. Ow ow ya. Nadeah skang keje kat Nilai.

Kak Jarah - Hurm, ni geng tp yang super senior sket dari we all. 3 years older. Kecik molek je. And kuat crapping gak. Macam I. Kah kah. 2x5=10. Masih single wooo. So siapa mahu, nanti I kenalkan. hehe.

Then we karok bagai. Wah lalala. Boley pulak kitorang siap berdiri atas kusyen kotak muzika tu sambil berjoget-joget, ahai! Pastu siap kena sound dengan brader kotak muzika tu. Kah kah. Padan muka kitorang.

Eh eh. macam tak syok pulak cerita takde gamba. Ok gamba nanti I upload kendian. Orite.




With Love,
---{@ Lady Zera @}---

No comments: