Daisypath - Anniversary

Saturday, May 22, 2010

Ku Menangis ;'(

Hati Yang Kau Sakiti

Jangan pernah katakan bahwa
cintamu hanya untukku
karna kini kau telah membaginya

Maafkan bila memang kini
harus kutinggalkan dirimu
karna hatiku selalu kau lukai

Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa

Ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
kau duakan cinta ini
kau pergi bersamanya

Ku menangis melepaskan
kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti

Ku menangis
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti

~by Rossa~

Deep Inside,
Lady Zera

Sunday, May 9, 2010

Ha Ha

Sayer godek2 gamba kat folder dalam PC nih. Ow ow ow. Omaigad. Manyak nyerrr picta sayer save tp x upload2 lagik. Hahah. Kesian2..

Ok, godek-godek lagi. Jumpa lagi. Gelak sowang2 tengok gambar yang luchu bangett. Ahaha. Rindu. Ow oh. Sgt memoroes. Rindu lagi. Full of stories behind.

Naa, nanti I upload n citer2 ni. Nanti yer. Haha. Peace..


With Love,
Lady Zera

Happy Mother's Day to all mummy in tis world :D



Today - 9 May 2010 - 2nd Sunday of May - World Mother's Day.

Hence,

I would like to dedicate my dearest n warmest words of love: Happy Mother's Day to all mummy in this world. Mak. Mama. Ibu. Bonda. Umi. Mami. Sume-sume la! :D

And,

Most of all, this special dedication is towards my MAMA. Mama, I lurve u mama. Till the end. Neva stop. Muah.. Nah munge... ---{@

Well, orang kate nak sayang mak kita bukan on Mother's Day jer. But hari-hari pun. Sayangi n hargai mereka selagi mereka masih ada. Ibu yang lahirkan kita. Bagi yang telah tiada, sentiasa doakan mereka dilimpahi kesejahteraan dan kesenangan di akhirat, dan dipertemukan di syurga kelak.

Mama, saya sayang mama. I'm sorry if I've hurted you. Selamat hari Ibu..



Photo: My beloved Mama (Location: St. John, Canada).


With Love,
Lady Zera

Oh Juwita

Duhai Juwita
Sungguh aku tak mengerti
Tak pernah engkau mencuba untuk fahami
Aku yang selalu mencuba untuk menyayangimu di sini

Duhai Juwita
Masihkah hancur hatimu
Setelah patah ditinggalkan kekasihmu
Agar aku yang akan selalu temani mengusap tangismu

Akulah lelaki yang bisa mencintamu
Hingga nanti aku akan mati
Akulah lelaki yang bisa menjagamu
Hingga nanti akhir nafasku ini

Duhai Juwita sungguh aku tak mengerti
Tak pernah engkau mencuba untuk fahami
Aku yang selalu mencuba untuk menyayangimu di sini

Tak akan ada lagi
Lelaki yang bisa
Mencintamu seperti ku

===============================================

Layanz..... Oh Juwita by Nubhan. Love tis songs.


With Love,
Lady Zera