Daisypath - Anniversary

Tuesday, December 23, 2008

PENA AZRA:: 1 nYtE @ yANA'S hOUsE

LAst nite, aku temankan Yana tdo kt umah die. Cz hubby die xde kne gi outstation, so aku la ajdi peneman die tdo malam. Seb bek aku unmarried lg, ley la meneruskan misi. Klau tak, takde nye ler..heheh~

Well, aku consider la patut gk temankan Yana, cz 1st, area umah die tu (presint18) still baru, tak ramai resident lg, so still sunyi lg la.. 2nd, umah die apartment, papehal jd susah gk, org dh r x rmai nak2 lg umah apartment sume org wat hal masing, lau umah teres ley gk cabut terus ke.. 3rd, Yana ni baru kawen (bln8) so die tak bese la dok sorg2, 1st husband die xde ngan die (tu pn terpaksa la cz husband die da kne gi outstation)..

So mlm td aku pn temankan la Yana.. Yana masakkan utk aku, dibantu oleh aku sendiri.Ahaks! Kitorang masak sambal udang, bendi goreng kicap n ikan goreng. Sedap gk r~ huhu

Then wat la pe2 xtvt yg patut, tgk Yana's wedding photo album, tgk TV, borak2, men internet smpai la tertido..

Hehe, sonok gk r the nite~ Takpe tolng kawan2, aku pn free n available, ley la nak teman~

Orite, aku nak wat keje da ni, tak sabar2 nak cuti je sbnrnye ni! =)

Looking forward for Long-Break~ (cross-fingered) xp ;p

No comments: