Daisypath - Anniversary

Thursday, December 4, 2008

PENA AZRA:: MiSs U GuyZ LikE CraZy~

Time2 ni tbe2 aku teringat kat sume kawan2 aku. Rindu sangat kat dorang..
Aku memang seorang yang rindu kat kawan-kawan. Sebab bile berkawan, kitorang sangat rapat. Bie kita berkawan dengan ikhlas kite akan jadi sayang dgn kawan2 kite.

Aku teringat n terrindu kat geng2 Kolej Rahim Kajai UKM..
- Ina
- Nadia
- Ekin
- Iza
Teringat banyak2 seronok, hepy, teruja, sedih, ketawa yang kitorang kongsi. 3 tahun berkawan mmg da cukup rapat.

Aku teringat ayien gak. Ayien rumet aku time kat KMJ. N mase kat UKM kitorang coursemate. Tapi kolej kediaman lain2. Ayien mmg rapat ngan aku. Banyak benda kitorang share. Hal2 blaja, kawan2, crush, life, n everythg. die banyak nasihat aku in certain thing. N ade satu peristiwa besar dlm hidup kitorang yg takkan dilupakan. Tragis, kelakar, sakit hati n mcm2 perasaan wujud mase berlakunye peristiwa tu. Kitorang bagi name kisah itu 'Aku, Kau & Dia' (haha). Later aku cite la hal tu.

Aku teringat gak kat ex-rumet KMJ aku yg sangat2 dirindui. Rumet2 aku;
1) Ayien ( since die coursemate aku kt UKM so slalu jmpa la kt UKM. Tp after grad da x jmpe. Last jmpe mase die dtg Openhouse aku ngan farha n jana)
2) Fieza - Die ni mmg da 3 tahun lebeih tak jumpa dah. Last jmpe mase ari last kt KMJ la. Giler lame tak jumpe die ni.
3) Shana - Aku da alme x dgr kabar die. Tak tau die da abes blaja 0 lum kat kolej swasta tu. Since die da ade balak, die cm da laen. Cmne pn, aku tetap rindu kat rumet aku ni.

Family JAKSA aku;
> Panter, Ikiey, Afiq, Ekin, Eddy, Barvina, Karen, Wanie, Liya, Wan, Rafi, Syuk, Asrul. (1 ari nanti kite mesti reunite ok?)

Junior-junior aku yang sporting and supportive;
> Yatie, Sarah, Teha
> Sya, Ifa, Tiqa, Kak Ila, Aida, Dila, Anis, Ayu, CT, Ana, Kavi, Miza, Anne, Sheeda, Ekin, Solehah, Wani, Syida, Noor, Yan
> Us, Fyruz, Wani, Jiha
> Dent
> Dll

Coursemate aku (Bsc Chem);
> Nad, Fit, Ailee, Farha, Jaja, Jaa, Lina, Ina, dll (sume nak sebut tp ramai sangat)

Membe2 Kajai
> Batch aku ramai sangat nak sebut
> Batch2 bawah - Ramai gak yang aku knal n baik ngan dorang

Practicumates KMJ
> Ayun, Iylia, Nora, Sarah, Qila, Norul, Huda, Ilie, dll~



Aku kangen bangat sama kamoo ah~