Daisypath - Anniversary

Thursday, January 22, 2009

A Famosa Album#1

A FAMOSA RESORT - URS Module + Jalan2 + Cuti2 Malaysia
Align Center
******

Ni la presentation URS tu. Oh ye, URS = User Requirement Specification.




Meh aku tunjuk sedikit sebanyak view kat area A Famosa Resort ni.
Dekat2 dgn hotel ade 1 tempat yg femes kat ctu - Cowboy town.
Kat bawah ni view dr depan pintu masuk Cowboy Town tu.




Ade welcome dance kat depan entrance Cowboy Town tu.
The dancers almost the 'mak nyah' one. hikhik.




Sini pon ade go-kart track utk peminat2 aktvt go-kart.




Ade gak horse-riding.




Ni mende ntah terluper lak aku, tapi yg sebelah sane tu ade port paint-ball.




Kat A Famosa, selain ade hotel + ade gak apartment.
Tapi ade gak villa2 utk disewa or dibeli oleh org-org banyak duit.
Villa kat cni byk gilerr.
Cantik-cantik lak tu.








Ni kat dlm bgnn yg ade byk hall, seminar room or conference room utk customer wat xtvt.
Memandangkan CNY hampir tiba, seluruh A Famosa Resort ni dihias dengan hiasan ala2 cina.




Perasan tak ada kuda laut kat gmbr ni?Tapi kudar laut ni ajaib sket. Die x hdup underwater, tp kat atas tanah. dan di statik je, sebab die hanya diperbuat daripada batu. Ngeh2.




Gong Xi Fa Choi~ (Jadi duta CNY jap)




Batu belah batu bertangkup.




Tiap-tiap mlm after abes module aku n Tina xkan abeskan peluang ambil gmbr d skitar hotel.
Mcm gmbr2 kat bawah ni.




Ni after abes module 1st utk ari 1st kt sane.




Lihatlah gambar-gambar kami yg makan dgt banyak - especially aku.
Gi sane disamping terlibat dgn module n berjalan2, kami juga menggemukkan diri.
Makan pun 6x sehari.





Ni la Tina.
My rumet (kat A Famosa) + my partner + my colleague + my clic.




Can u see how much i eat??






Tak kire waktu ape pun, kami takkan terlepas utk snap picta masing2.




Ni brunch time. Still makan banyak lagi.



Aku mmg mkn banyak. nah buktinya!




Everynite after module, aku n Tina takkan terlepas utk bsiar2 sktr jotel n snap pix~
Mcm kat bwh nie.









Tina melompat.
Kitorang mmg suke melompat. Byk gambar2 kami ade aksi melompat.
Tapi aku upload 1, 2 je gmbr aksi lompat.
Nak tgk gmbr lompat aku sila lihat next entry.




Day 2.




Oh ye.
Selain terlibat ngn URS module n mkn byk, kitorang ade gak beraktiviti.
Seimbang dgn kitorang yg mkn sgt byk.
Contohnye, kitorang cycling satu A Famosa Resort tu.
Besar giler la area die.
Ley tahan tegang gak kaki mengayuh. haha.








oK.
banyak lagi pix snanye.
Nantikan next blog ya!
Jaa ne~

2 comments:

tna said...

lompat lompat...
byknyer lompatlompat..
bukan ape..tuk kurangkan lemak d dlm badan yg byk mkn nih..huhuhuhuh..
beshhh beshhh byknyer picts....

LaDy_ZeRa said...

huhu agree!!da mkn byk pe lg lompat2 la,ihik~

huhu real pix even much more more n more than these but upload sket2 sudehh..huhu (sket ke? ;p)