Daisypath - Anniversary

Thursday, November 27, 2008

PENA AZRA:: Hanya Tinggal Angan2..Huhu

Frust n sedih jugak x dapat gi tengok Grand Premierre Cicakman 2 - Planet Hitam.

Well, my boss dapat 10 pass free utk tengok preview Cicakman 2 - Because KRU Production ada apply dana MOSTI (under eContent) untuk animation cartoon dorunk - Hikayat Meru Mahawangsa - Actly this kind of thing la my work is. Officer eContent lagi best dapat knal artis n company besar2.

Back to the story, kitorang yg satu unit ni sume da excited nak gi tengok. Siap nak bawak partner masing2.

Pn Normala bawak her 3 children. Ayu bawak Thareq her bf. Cyber gi solo je. Kak Ita tak jadi gi sebab bz ngan wedding adek die wkend ni. Yana yang plan nak gi ngan husband x jadi last minit sebab husband die xde mood nak gi. Kak Wan x jadi gi sebab susah kne jaga anak2 die yg still kecik. Tina yang nak bawak Faiz, bf die pn x jadi gi sebab aku tak jadi gi.

Aku yg cam da semangat nak jadi gi pn last2 x jadi gi. Xde mood. Lagipn tak settle lagi preparation utk meeting esok. =( Takpe la at least dapat celebrate birthday adek aku ngan family. Asalnye dorg nak postpone celebrate mlm sok cz nak bagi can aku nak gi tengok preview Cicakman mlm ni. Tapi aku tak jadi, so boley celebrate malam ni.

Hadiah 4 my bro pn aku da standby lame da.Huhu. Saje wat surprise.

Tapi dlm hati still ade frust + sdey sket2 x dpt tgk preview Cicakman tu. Bukan x boley tengok je movie die Disember nnt. Tapi saje nk experience suasana Preview Grand Premierre. Mesti best. Ade artis2 and so on. Teringat lak beberapa hari lepas berangan ngan Yana, Ayu and Kak Wan nak jumpa artis la, KRU la, Aznil La. Tapi sume hanya tinggal Angan2..Huhu