Daisypath - Anniversary

Thursday, November 27, 2008

PENA AZRA:: Hari Saya yanG Bz!!

Hari ni saya sangat BUSY. BUSY. BUSY. BUSY.

Banyak benda kne wat, banyak benda kne pike.

Esok saya ade full-day meeting, so preparation banyak kne wat. Kne settlekan kerja yg org minta tlg kat saya lg.

Nak pike banyak hal yang belum settle lagi. aDush!!

Untuk hilangkan stress saya mau dengar lagu sambil menyanyi. Lalala~

Sanbil menatap muka boipren saya. hee~

Tu die!

Ni bukan boipren saya yg betol. Huhu tipoo je. Jumpe pn tak penah. Ni boipren dlm mimpi je la. haha.

Ni Fedi Nuril. Indonesian. Bandboy/actor. Cheese~

Walaupun die tak la pndai belakon sangat tapi die tetap chumel. Huu~