Daisypath - Anniversary

Friday, April 3, 2009

Tidur Terganggu

Malam tadi lenaku terganggu. Seperti biasa sebelum tido, aku mesti akan membelek + membaca anything sampai la mata rasa mengantuk. Since aku dah habiskan novel yg aku bace lately, so I grab thie new edition majalah 'Rapi', and entah bila tibe2, aku terlelap.

And aku dikejutkan dengan this 1 missed call. Odd number; new number -i dont have in my contact. Few second after that, the 'mystery' caller called back. Siapa ni?
*dalam mamai aku berfikir*

*I picked up the phone*

A 'he'. Dia cakap apa ntah merepek2, tapi aku tak baper dengar (i even can't remember so much) sebab aku sangat mamai time tu. Bayangkan la, tengah tido then angkat phone in half-awaken, could u hear to the caller for real?

But as hard as I remembered, the caller speak this kinda sentence "Tak kenal ke?". And i remember he crapped too much but i hardly get it.

What the &^%$ are u crapping on?

Aku terus matikan call. I feel disturbed when someone I don't know talks craps on me, talk harsh words on me.

Tapi somehow with the power from the Almighty s.w.t, i couldn't remember every single word out from his toungue. Nasib baik aku tengah mamai2, and just antara dengar ngan tak ayat die. Tapi there's few words I still can catch, some non-sense words~

And once bila aku matikan kol tu, he message me again.

Who's the *&%$# is he? He keeps text me some message saying crappy thingy.

Sengal siot!

*Guwa dah la tak knal lu, lu apsal message bukan2 dengan guwa??!*

Aku tanya, siapa (dengan nada marah) pun die jawab dolak dalik ngan aku. Siapa dia? Tapi dia kenal aku. Tapi si sengal ni message bukan2 ngan aku. And die taknak bagitau betul2 die siapa, I only got 1 hint from him. But it was far-not-too-clear hint anyway. Kalau betul pun dia kawan lama aku, y did he say harsh words to me, cakap merepek-repek dan hell-i couldn't bear to recap the sentence.

Tapi aku malas nak layan.

Out you go b****y! I keep ignoring his message. Serve you right!

Dan saya report kisah ini pada En.Jie.

Oh ya, tiba2 teringat semalam have meal dengan En.Jie kat Alamanda after almost 2 weeks tak lepak together. Aku tengok En.Jie macam dah makin gelap. Hehe. Don't get mad ya En.Jie if you'd read this. Kesian kat En.Jie, semenjak kerja kot, kena burnt sebab ulang alik ke KL

*Termenung* (teringat malam tadi nyer hal)

Nasib aku seorang yang positif, I don't take thing so serious if I thik it will makes me upset. Aku tak suka stress, I live my life happily and cherished everything surround me.

Stop that shit off.

I'l grow up wise and sweet.

Thanks life for always give the best n sweet thing to me.





With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---

3 comments:

Anonymous said...

ala lady zera, u nye secret admirer la tu hehe

tifanaiz said...

jangan biarkan anda di selebungi miss call....

LaDy_ZeRa said...

xoxo

misteri la sgt~