Daisypath - Anniversary

Friday, February 6, 2009

Interview PTD

Finally, penantian n teka-teki mengenai tarikh interview PTD berakhir~

Yesterday, check website SPA. Dah display tarikh interview.

To be a bit shocked, my date wuz so early. Rather than others on 3th,5th,6th March etc..yg laen sume ade 1 month to go so thay hav extra time to prepare~

Mine?

Well, this is the details;

Date: 24th Feb 09 (Tuesday)
Venue: SPA Interview Hall, Putrajaya

Erm awal kan?Few days je ni~ Pheww~~

Tarikh ni mmg first day of PTD interview week that take course within that week and another week (early of March).

Tapi aku redha and tawakal je.

Awal pun awal la. Nev mind~

Janji nak prepare btol2 spy dpt hadapi intrvw ini dgn sukses~ Aminn~

N 1 thing is, this date falls on my dad birthday! =)

Ystrday kat umah pun he said, "Mudahan2 sempena hari jadi ayah, boleh bawa rezeki and luck utk Angah".

So touchy but happy to hear that. Thanx Ayah~ Syg Ayah~

This is the last stage I have to overcome after I done with 2 earlier stage - the exam and PAC - mcm cite kat my last entry.

Doa for me, k peeps?Thnxalot~

Pasni makin bz la aku nampaknye..

Nak wat yg terbaik.

Ganbatte Honey~~

5 comments:

creativeidea said...

tahniah azra,..i hope azra berjaye ke intvw tersebut...tahniah skali lgi fr me,..bile da jdik ptd tuh jgn sombong n bongkak n dunt b like ur's luvly boss...cpt jerk naek pgkat but hampehh..hahahhaa

addyaholix said...

ya selamat berjaya dari saya juga!

LaDy_ZeRa said...

to creativeidea: tq..insyaAllah sy xkn sombong n bongkak..doakn sy berjaya dlm intrvw tu.. =)

to addy: thnx addy~ =)

Nafisah Rashid said...

hye..
i've just read ur blog..
wish u best of luck for ur PTD interview..
kita pun 24hb ni jugak.. tapi kat SPA Kuala Lumpur.. :)

LaDy_ZeRa said...

to nafisah: o really?all da best to u 2.. =)