Daisypath - Anniversary

Monday, February 2, 2009

February~

Today da masuk 2 Feb (at the moment i type this).

Aku suka bila masuk bulan Feb.

Sebab bulan Feb dikatakan bulan romansa. Bulan penuh kasih sayang. Month of romance~

Fakta atau Auta, memang bulan ini sering dilalui kita semua penuh melodi berirama kasih sayang.

Penuh detik manis dan indah.

Kasih sayang untuk ibubapa, keluarga, rakan-rakan, dan..the loved one.

Dan.

Satu lagi sebab mengapa aku sering kata bula Feb bulan yang sangat special.

Sebab hari jadi aku jatuh pada bulan ini.

7th February every year for the previous of years and for the rest of years ever.

Tarikh ini aku dilahirkan dari perut mama bebarapa tahun yang lepas

Tarikh ini keep repeating over and over again every year dan nah..jadilah diri aku seperti ini.

Thanks mama sebab lahirkan puteri mama ini ke dunia pada waktu dan detik itu.

*Menghitung hari*

Sabar honey, u day will come.

=)

Indahnya February..

6 comments:

addyaholix said...

i dedicate selamat ulang tahun sayang by imran ajmain for you!

LaDy_ZeRa said...

addy,

tq..

br2 je last few weeks imran ajmail nynyi life lgu tu dpn i (performance)..cm rase dedicated to me sgt! =)

n thanx for your dedication!

SallyAida said...

agree!
date of birth on feb either!
hweva,m a piscesian

LaDy_ZeRa said...

happy becoming to your either~

=)

Puteri Mona said...

Epi Beday in advance yer hehe. Tak sangka lak sama bulan dekat2 lak tu hehe. Semoga dipanjangkan umo, dimurahkan rezeki n cepat2 kawen aminnnn. :) All the best bebeh

LaDy_ZeRa said...

tq kak mona.. =)
yup we r in the same zodiac~

erm yg urlast wish tu hopefully wil cum true cpt..

ihik~ (gatal btol nak kawenn) ;p