Daisypath - Anniversary

Wednesday, February 11, 2009

I owe u a tag Tina! I've been tagged #1


OMG, kena tagged ngan Tina!! Ade 2 hutang tag lagi nak kne langsai!!

Actually dah lama kena tag da, tp tak sempat balas..i bz u..hukhuk~

Ok ni i da balas k.


1. Copy Badge ‘2008 Cute’s Blogger Award’ untuk diletakkan di blog anda:


--> award dedicated from ma galfren: Tina...even tho x bape nak chumel sgt blog i ni, tp mekacih la sudi bagi award kat i..nnt i bg tambah chumel k..seswai ngn owner die, ahaks~~ ;p

2. ceritakan serba sedikit org yg memberikan award ini kepada anda:

nak sket ke banyak?

> well2, Tina is my colleague at MOSTI.

> Lemah lembut

> Soft spoken

> Rakan kongsi bisnes ratusan ribu projek2 Sciencefund. Ngeh3.

> Anak jati melaka tapi duk seramban now duk putrajaya da. tak lami lagi jadi org Perak lak. So kejatian die da menurun sket. heheh. jgn marah honey...

> Sweetheart of her boy, Faiz.

> Kawan yg sangat suka teman saya berjalan2 n ronggeng2.

> Pemalu nk karaoke. takpe bakat boleh diasah.

hee~


3. next is to mention about my hobbies/facts about me :

> kaki jalan. asal weekend je kuar merayap. merayap je weekend. tak reti duk diam.

> suke explore benda baru and try and error. wat camni salah satu pembangunan diri yang bagus, I think.

> hakikatnya, ya I do eat a lot!!

> eh kadang2 ayat saya org akan rasa ia lucu, kenapa ya? saya salah ckp ker..

> I love music very much! kalau bukan apa yg saya jadi sekarang, maybe saya da jadi penyanyi kot. tapi yang masih perlu digilap bakatnya.haha

> Saya suka chocolate! suke suke suke!

> Ok2, cukup la tu. nanti habis sume rahsia diriku terbocor. heheh.


4. nominate 10 org utk dapat award ni :

sukacitanya saya ingin tag..

> Eexaa
> Huda
> Acap Radzi
> Nadek

Sori tak cukup 10. ah pedulik ape i??
sape2 yg rase dirinya ditag, sila2 la jawab ye.

mekasih.

2 comments:

Just call me Miss Gump said...

did this and ive even tagged you too..
penyanyi huh? hehe

Nadiah :) said...

aiseh? tag?

wawa..

x buat lg..:P