Daisypath - Anniversary

Friday, July 10, 2009

Vacation Yeay!

Yeay!

Esok aku akan bercuti @ Bukit Merah Lake Town Resort with my beloved family.

This is my first time ever to Bukit Merah.

Kalau kamu seorang yang perasan. ouh maybe saya tak patut guna word perasan. Ok, jika kamu seorang yang teliti, atau lebih tepat lagi pembaca setia blog ini, kamu mesti perasan yang Bukit Merah Lake Town Resort adalah antara my toplist dlm My-To-Go-List.

So, boleh imagine kan macam mana perasaan saya? Suka yang tak terkata, I told you.

Tak sabar2 nak pegi sok.

Yes, it's time for me to get wet again.

;))

Ok, saya mahu amek sedikit mood bukit merah jap. Maka, layan la dulu gambar kat bawah ni.










Happy2 weekend everyone, take care.



With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---

1 comment:

kdee said...

bestnye..nk ikot...