Daisypath - Anniversary

Monday, July 27, 2009

BERTELEKU DENGAN BUKU


Oh pada mulanya saya nak buat pengumuman saya akan kuarantin FB n Blogspot saya 1 minggu dari last week sampai hari Rabu ni.


Tapi nasib baik i tak buat pengumuman pun - sebab i dah langgar janji. Hahah.


Ari2 I online je facebook untuk hilangkan ketengangan dlm otak (ni hiperbola je, xde la tegang) dan hari ini I dah write up something in this entry. Nah kau memang tak boleh berenggang dengan FB n blogspot kau la sayang, kata Lady Zera kepada dirinya sendiri.


Eh kenapa saya decide untuk kuarantin FB n blogspot saya (dan unsur2 online entertainment yang lain) selama seminggu.


Sebabnya..


SAYA KENA BERTELEKU DENGAN BUKU!! (oh semacam hot je bunyi statement ni, err abaikan je)


Ye betol ye kawan2. Kesian saya. Dah lama dah tak seksa otak macam ni. Serious I cakap, I berteleku dengan buku ni SEBIJIK rasa cam nak pecah kapla masa study untuk final exam setiap sem kat University before this. Otak I rasa nak meletup. Omaigod. Scary je bunyi.


Pehal lak kau nak berteleku dengan buku lak ni? (soklan dedikasi untuk Lady Zera)


Since past few days, time malam je saya 'study' and belek2 buku yang perlu dibelek. Sampai weekend baru2 ni pun omaigod I takde weekend you! Tensi i..isk. Weekend baru2 ni I bertapa duk umah je BERTELEKU dengan buku okeh. Hebat tak statement ni. HAHAH.


Ok la, let me justify in clearer way. Hakikatnya I kena wat assignment (T_T) wuwu~ Dah lama kan tak wat assignment2 ni, bila dah berkecimpung balik, aduhh.saket woo..saket otaks! Dah la baca buku yang (beb, kalau baca novel ke majalah Remaja/ Vogue/ Seventeen/ Cleo/ Dara/ InTrend jauhhhh lebey best dari buku ini) erm boley faham kan. Memang pening gak otak I ni sampai nak demam2 ni ha.


Dan,
dateline untuk saya siapkan assignment ni ialah hari Rabu ni! Memang la few days ni I saket, I dah tak kira dah I saket ke otak nak malatops ke janji I nak siapkan assignment. Tapi FB n blogspot tetap ON okeh. hehe.


Kesimpulannya, pesanan turun temurun bagi sume student (untuk kes skarang ni I clarfiy diri I as back-to-student) jangan wat assignment last2 minit ye kawan2, kakak2, adik2 sume.


Ok, mari siapkan assignment masing2.


Dan kembali memeningkan diri semula. Hoyeh hoyeh!





With Love, ---{@ Lady Zera @}---

4 comments:

wan said...

ambik master ke azra? ckp x smbg lgi..? hehe..assignment ape ea? (bz body..hehehe)

LaDy_ZeRa said...

assignment ptd, huhu~

master insyaAllah smbng nnt ble de chance~

kdee said...

good luck~~~~

LaDy_ZeRa said...

kdee:
tq! =)