Daisypath - Anniversary

Wednesday, July 15, 2009

Family and Frenz Matterz

Song Mode: Keluarga bahagia, Saujana. (Sila pasang radio sendiri)
At the moment I wrote this entry, I am suffering (over tau) hand ache. Saket giler weyh. Tapi tak la sampai tahap giler. It's all about family matters.
Tadi I follow my dad pegi main badminton with other 3 siblings-sis n bros. Kami 5 beranak keluarga bahagia pun pegi la dengan semangatnye men badminton tu. Ayah memang every week ade training badminton. And my just-back-home sis pun sejak akhir2 ni follow my dad n today my sis ajak gak I pegi.
Sayer da lame actually plan nak main badminton,it's just tak pegi2 je lagi. sO, arini ape lagi. Jangan bilang tidak. I Must go! Tapi punyer la lama guwa tak pegang raket, berbulan2 (ke bertahun2?tak kot, over tau) I tak main. Memang da jadi kayu balik la walaupun badminton ni antara my fav sport gak la.
Tadi tournament (over lagi, men biasa2 je padahal) ok la guwa main, ok bagi orang yang da lama tak main ar kot. HAHA. Tapi sejam lbey gak main tu..amek kau!! Nah, free2 you dapat lenguh2 tangan yang kronik Azra sayang. Adoi la.. ;'(
Ok tinggalkan family matters punya story. I tetap lebiu famili I ok. =D
Tengah hari tadi makan dengan kawan2 lama (tak la lama sangat, gaya lama tu mcm bertaun2 tak jumpa je kan), to be exact my kengkawan kamcing fr DICT - my ex-colleagues. Oh saya sangat2 happy dan teruja! Tp dalam happy and teruja saya, terasa kepiluan siket. Aisey, emo lak aku nih. Hei btol la. I tak tipu ok.
Sebetulnya saya rindu (giler10x) kat kawan2 ni sume. Terbayang-bayang lagi time2 gembira and happy we all. We all sangat mesra and bekerjasama (ewah, cam wonderpet). Bila geng3 ni tadi datang melawat (melawat ke td?kot la) semua perasaan rindu and kenangan lama tu datang balik. Imagine, dorang sume dtg ramai2 still stick together and me..I was separated from them.
Rasa cm..isk x bestnye dah tak sama2 lg dgn they all..I miss some updates fr them whenever they still update each other..And adakah they all akan lupakan saya part by part as time pass by? Ceh, emo lagi. Kali ni over emo lak. Ape da. HAHA.
Point kat sini, saya betol2 rindu u all sume. Ye kamoo semua la! Rasa cm nak balik DICT balik, tapi gila apa. Tak mungkin lah.
Haha, kawan2 dont worry I'm happy with my life skang - so so much transformation.
Cuma, rindu mahu sama2 dengan kamoo lagi. Adoi la.
Hingga bertemu lagi ya!
p/s: Hidup memang sentiasa perlu ke hadapan.
With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---

4 comments:

AyureQ said...

Dorg tinggalkan i..='(

LaDy_ZeRa said...

ayu slaloo 'tertinggal' ble time2 cmni..dlu pn time gi alamanda lke, blnja mkn ke..huhu

xpe next time de lg..

wan said...

bkn nk tglkan ayu la..ayu kne bekerja time kami g..lgpon xplan pon kan azra? huhuh...actually, kamipon rindoo sama azra...huhuhu..kami x lopekan kamooo.. ayu, t kad kawen, pggl azra 1st taw...i'allah azra g lepak perak..tp x sempat nk sembang lame2 kan azra? t la, uOL le la lepak rmh yana, sembang2..

LaDy_ZeRa said...

kak wan:
huhu, takpe ayu next tyme de lg..miss korg sume!!

ok insyaAllah i'l b there on ur wedding kt perak..