Daisypath - Anniversary

Friday, March 27, 2009

Spa Q 2



Finally SPA Q 2 series has come to the end.

Tapi ending die nampak sangat la pengarah die nak buat sambungan Spa Q 3.

> Si Jue (Farahdhiya) boley lak pregnant anak anak Dafi.
> Si Marlia (Azizah Mahzan) da selamat lahirkan baby, tp tak tnjuk baby boy or gal.
> Tania lak tak tunjuk pun da kawen ke lum.
> Yang 2 orang dalam penjara Mak Lang Jue and Datin Sofiera tatau ape ending die dalam penjara tu.

By the way, just wait n c la. I am convinced there will be a continuation of the series. Ok la tu, this series pn mmg dapat high rating dari penonton. Kira, kalau wat Spa Q 3 pun still ramai orang nak tengok.

Oh yes,

And 1 certain thing is,
Each 6.30 pm Monday-Thursday, I da tak lagi duk terpacak depan TV as usual. Huhu, biasa la dulu addicted! Bcz this Spa Q cinetron is my fav TV show since Spa Q 1 lagi memang I follow. So after this petang2 da boley merayau2 cm dulu2 yang dah lama tak buat. Hee~

;D

Ok Tamat. TQ Spa Q cz menghiburkan petang saya~



With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---

2 comments:

AhmadFaiz said...

hahaha..
obses dengan spa q ni..
ada lagu ost dalam mp3 x?
nanti kasi kat tina..
rasa2 sambung lagi Spa Q sampai Spa q 18...
AF pun dah tujuh..so Spa Q mungkin lebih..

LaDy_ZeRa said...

yup2,

ade potensi smbung sampai ke baper belas daa...haha

papepun i layan jerr!! heee~