Daisypath - Anniversary

Wednesday, June 3, 2009

wayang n jejalan

Dalam masa 2 minggu berturut-turut, saya berjaya melepaskan tensi dan gian mahu tengok wayang dengan 3 movie seprti di bawah (ouh, skema nye ayat):







Komen?
Hurm, Syurga Cinta ok la. Tapi like 70% ciplak Hari Mahu Kiamat versi Indon tuh, just dia tukar plot cite sket. Tapi cita ni effect gak, part sedey yang heliza bawak tu cm jadi la. Congrat to Haliza yg pertama kali berlakon n quite ok la.
Monster Vs Alien. Best!! Saya suka tengok 3d cartoon!
Terminator. Cite die pening and complicated sket. Yang best psl movie ni graphic, war effect, sound effect, and unsur-unsur suspen dalam movie. tengok movie ni cam cuak2 je, sbb imagine dunia kita sekarang yang kepupusan manusia dan diperintah oleh robot dan mesin. Isy seram tuu..x bley bayang!
Ni ha minah-minah yang sama-sama melepas gian mahu tengok wayang itu. huu.
Ayien.



Ni sape plak?






Santapan at Teppanyaki.




Ni lak santapan kat Penang Village. I lurve Penang Village. Besh!





Aku yang kne curi amek gambar oleh Norul - tapi cam bese mata sempat pandang camera lense. Kakaka.



Norul.





Bukan untuk diminum hokeh.







With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---

No comments: