Daisypath - Anniversary

Wednesday, June 3, 2009

malacca past moment~

Everly Resort, Melacca






















Tq to En.Ayam yang juga anak jati Melaka yang jadi Tourist Guide aku. hehe.

Eye on Malaysia

Hari tu takde boat persiaran - so melepas la peluang aku time tu.



Pekena cendol sat.














China Town.




Babe, walaupun aku kadang lalu melaka tak pernah la plak melawat betul2 bandar Melaka. Haha.
Time ni plak nk bersiar-siar and pusing Melaka. tu pn tak abes pusing pun. Umbai tak sempat gi! duhh~
Bawah ni view dr tingkat my room at hotel. Belakang tu pantai je =) Tapi x sempat mansi pun =(

Bilik yang nyaman.


Dah ar sorang satu bilik. blik punya besar camni, aku conquer 2 katil tu sekaligus. ahaha. tapi seram gak tido memalam sengsorang.







Silalah melawat Melaka lain kali - kalau ada sebab la. isk.

With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---

4 comments:

KDEE said...

haha.cm knal je hotel tu...hehe

LaDy_ZeRa said...

hehe, knal sgt kn! =)

Anonymous said...

ouh.. dpt blk 1 srg..x ckp..if not, kitorg join jugekk..tmpg tdo aje.. boleh kan? len kali ckp eaaa... huhu.. suke menyibokks -kak wan-

LaDy_ZeRa said...

kak wan, mmg de niat nk ajak.tp tkut korg bz lak..

hehe xpe nxt time lau de lg cmtu, i ajak k..huu