Daisypath - Anniversary

Friday, June 26, 2009

Al-Fatihah buat Arwah


Al-Fatihah buat seorang rakan saya - my coursemate - W Siti Farihan yang telah kembali ke Rahmatullah..

Sesungguhnya Tuhan lebih sayangkannya..

Semoga dicucuri rahmat ke atas rohnya..Amin2 Ya Rabbal Alamin..


*****************

Aku masih terkejut dengan berita ni yang aku dapat Selasa lalu dari seorang kosmate aku gak. Arwah is a very nice person, pendiam n tak banyak bercakap, rajin study, sweet person~

Yang wat aku hiba, the way she passed away..tak sangka boleh jd mcm tu..

Aku sebagai insan yang penah kenal ARwah hanya mampu sedekahkan Al-Fatihah dan doa buat arwah..Buat keluarga Arwah, takziah diucapkan dan semoga tabah menempuhi dugaan ini..


***************

Picisan warta -Berita Harian Online



With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---

7 comments:

kdee said...

la,kwn ko ke.huhu..innalillah..

Puteri Mona said...

ooo kawan azra ke. Means dia sambung master ek. Sian sgt kan isk isk. Semuga rohnya ditempatkan bersama-sama org yg beriman, aminnn

LaDy_ZeRa said...

kdee:
ye kawan aku. mmg terkejut giler aku. Innalillah..

Puteri Mona:
ya she's my fren. mmg sian sgt. smoga rohnya ditempatkan bersama-sama orang yang beriman..

Anonymous said...

tu r..azra ade korek2 x y dia mati cmtu? rse cm query la cmne leh mati cm gitu jer kan?
-kak wan-

LaDy_ZeRa said...

kak wan:
Wallahu'alam..
kitorang sume tak tau..n xde nk pike negatif pasal kematian arwah..

hnya mampu berdoa je..

tp mmg sdey amd pilu cara kematian arwah cmtu..

wan said...

2 r..bkn nk pike ne- but kesian la.. muge arwah ditempatkan d kalangan org yg beriman..

LaDy_ZeRa said...

yup, amin..