Daisypath - Anniversary

Tuesday, December 1, 2009

New Moon that Chill me up! Oh-ho!

AKhirnya, impian saya yang mengidam nak tengok citer NEW MOON tercapai jugak. ;))Tanggal raya kedua Aidiladha, bersamaan hari Sabtu 28 November 2009, I tegether with my sista n her BF pergi nonton this movie. Yipie! Best!

Just, dalam citer nie Edward x banyak play role, and ade pun awal2 n hujung2 citer. And then came this 1 guy into Bella's life. Well this guy (Jacob) actually mmg kawan Bella pun (dah show up since Twilight) but tak sangka rupa2nya Jacob ni werewolf yang juga ada hati kat Bella.



Tapi, sebab Bella setia n sayang sangat dengan Edward the vampire, die sanggup ikut Edward n request to transform herself into vampire as well.

Eh2, I bukan nak jd narrator kt sini. Nanti org yang belum tengok cerita ni marah kat I pulak sebab dah bocorkan citer. Haha. Ape yang I nak komen ialah Edward sangatttttttt handsome! Oh saya sungguh cair! N of course, Jake is cute as well. :) Tp,nape la Jake yg kiut tu muncul dlm hidup Bella pulak.



Well, ending movie ni sggttt cis! Mmg haruslah tengok sambungannya nanti. Waawaaa.. Saya da mula bayangkan kalaulah apa yg Edward sebut di penghujung cerita tu ditujukan kepada saya. ~_^ Ohhhhhh saya cair lagi. Kalau Edward ckp camtu kat I, I sanggup jadi vampire. Hehe.

Hurm, sekarang ni saya tengah inspire diri saya untuk beli 4 Novel Tebal sequel TWILIGHT. Agak2 mahal jugak la T____T tapi BERBALOI-BALOI membelinya, asalkan ko mampu cari masa yang indah untuk baca dan masuk dlm cerita novel2 itu. Hikhik.








Ok, saya mahu sambung berangan mau jadik Bella. ;p

Tata..


With Love,
---{@ Lady Zera @}---

4 comments:

kdee said...

waaa!x aci,nk tgk gak!

LaDy_ZeRa said...

cpt2 g tgk kde..hhehe~

tna said...

mau tgk jugak!!!!!
mau mau sgt sgt sgt...
br dpt feel tgk yg 1st ...hihihiih

LaDy_ZeRa said...

tgk la tna..beshhh...huhu~