Daisypath - Anniversary

Friday, May 22, 2009

Tabahkan Hati

Since mama gi tempat Along, my bro Ajiq demam. Actually dia dah tnjuk simptom2 demam dah sehari sebelum tu.
Dah masuk 4 hari 4 malam ni, aku n ayah handle adimyang demam, and adik2 yang lain. Sian sangat kat Ajiq.
Malam tadi die terbangun dari tido dalam pukul 1.30 pagi, dia sakit perut n muntah2. Aku tolong sapukan minyak kat perut Ajiq. Since, still tak ok, ayah bawak Ajiq gi hospital. Aku memang tak boley tido selagi ayah n ajiq belum balik.
After ayah n Ajiq dah balik, aku tanya keadaan adik. Alhamdullillah takde pape, just masalah penghadaman n maybe angin sebab die demam ni selera makin dia tak menentu. Sian sangat kat Ajiq.
Dah la aku kena pegi outstation Ahad ni sampai Selasa depan, rasa berat hati je nak tinggalkan Ajiq.
Ya Allah, sembuhkan sakit adikku, Kau ringankanlah kesakitan yang dihadapinya. Dan kau tabahkanlah hatiku menempuhi semua dugaan hidup. Aminn..
Mama n Along, cepatlah balik..I'm counting days~
p/s: Kerja sekarang sangat banyak. Ari2 balik memalam. Sabar je la..
With Love,
---{@ Lady Azra@Zera @}---

6 comments:

KDEE said...

huhu.be patient dear...
hang in there!!!

tna said...

babe...
sabar la ya...

LaDy_ZeRa said...

kdee n tina: thnx dear! i'l be brave for the sake of myself n fmly..huu

wan said...

biaserla tuh,..demam rindu kat mama nye... azra kol la mama ilanglah rindunye.. tula org kate bile mama nk g jauh, tgglkan kain batek or bju yg blom d basuh n slimut anaknye itu..utk ilangkan rindu.. leh cium bau pon ok.. so, apelagi p crik bju mama u yg blom d bsuh slimut kan adeq itew.. it's ok then...sabarla yer..t azra da ade ank n kje pon cbok aje.. skang nih praktis taw.. itewla prasaan ibu when duk jauh2 dr ank... sabarla yer.. itu dugaan semua.. slamt menempuhi dugaan dgn baek.. aminn.. moge d permudahkan segalanya..

Zainal said...

Sabar awk.. sikit aje tu... nanti baik la...

LaDy_ZeRa said...

kak wan: tq bg smngt..huhu da rasa sket perasaan tu, kre blaja utk masa dpn gk la nie..

zainal: thnx..