Daisypath - Anniversary

Tuesday, June 15, 2010

LBS That I Loved

1st weekend of this month, I planned to watch movie. Nak cari entertaiment utk hilangkan lara dalam hati. Eceh. Bahasa yang tak tahan. Lagi satu, I macam teringin sangat nak tengok movie since lame tak buat mende neh. Ehehe.


Cool plak biler my fren Pija has agreed nk layan movie sama2. And we decided to watch 2 movies back-t0-back. Hahaha,mission accomplished. Dapat tengok 2 movies.
Satu,Prince of Persia - Walaweiiii memang superb la! Patut la sume orang recommend I to watch this movie, cuz memang best! I bagi 4 star and half.

Dua, Lagenda Budak Setan (LBS) - Movie ni I dah lama mengidam nak tengok since mule-mule promotion production movie ni @ Melodi. Finally hari ke-3 tayangan, dapat tengok movie ni. I suke!
Well overall cerita ni memang besh. Bagi yang hayati jalan citer mmg akan kate besh kowt. Macam saya, saya memang baca novel LBS kat skool dulu. (Oh saya mmg peminat novel Ahadiat Akashah). That's y I am really looking 4ward to watch tis movie.
Heh memang sedih sangat citer ni. I tengok pun rasa nak nanges jew. Lagi-lagi lepas apa yang baru jadi kat diri I kan. Cry me a river. T_T

Kalau la ada laki macam Kashah dalam hidup I yang setia menunggu cinta I, I takkan tunggu lame-lame I terus kawen ngan die esok gak. Hoho.
And and, I love Lisa Surihani very much!
And saya suka juge soundtrack movie ni that is 'Bila Cinta'. Aduh sebak je dengar. Tsk tsk.
Papepun tak sabar tnggu kemunculan sambungan citer ni..!
Bagi yang belum sempat tengok, go to ur nearest cinema n get ur tix now! :)
With Love,
Lady Zera

5 comments:

kdee said...

papepun,aku suka tgk fazura n lisa dalam cite ni...cantik la diorg...uuuu

kdee said...

azra,apsal aku tgk cite ni cm xfeel?
2x tengok...
1st nagn membe2..diorg bantai gelak.aku dah xfeel dah...
2nd time - tgk ngn sibling.midnight...tgk smpai part 'aku benci pompuan' je,pastu zzzzzz smpai abes...hahahahaha

LaDy_ZeRa said...

yke ko tgk x feel..aku tgk smpy je..agknye ak mmg da lame aim nk tgk ctew ni kowt huhu.. lar..tgk midnite mmg boley zzZZzzz..huhu

yup me too love lisa n fazura..both star ak ske! :D

exa said...

eh eh which pija? pija bongek ke? cool!

LaDy_ZeRa said...

aah lor..pija bongek..huhu..nk ajak iza join ja0h ngat..huhu