Daisypath - Anniversary

Tuesday, June 1, 2010

I will survive

Hye peeps..



Well macam2 dah terjadi these few weeks - these few days. Sedih. Marah. Gewam. Terluka dan dilukai. Pedih. Penat. Lemah. Buntu. Kecewa.



But semalam, 31 Mei 2010. It's were all over. Saya akan cuba lupakan semua yang pernah menjadi lipatan sejarah hidup saya. Now, all i need is strength. Ya Tuhan, berikan aku kekuatan dan ketenangan jiwa. Saya percaya semua yang berlaku tu ada hikmahnya. Tuhan dah tunjukkan beberapa hikmah yang saya tak nampak sebelum ni. Semoga saya jumpa lebih banyak hikmah dan pentunjuk.



Saya ingin kuat. Ceria seperti selalu. Mahu bangkit dari kesedihan ni. I wanna back me myself.



Mungkin kalau tergerak ati, I akan jot down some of the stories here but later. Picisan cerita di sebalik sanubari yang retak ini. But dont worry, insyaAllah saya kuat orang nya. N orang2 sekeliling juga beri kekuatan buat saya. Terima kasih.


Oh ya, forget to mention. Another historical date is 27 Mei 2010. Tarikh ini yang membawa kepada peristiwa lebih besar iaitu 31 Mei 2010.




31 May 2010. Later on I will forget this date. YES I WILL.







With Love,
Lady Zera

3 comments:

tna said...

babe..
ru okies dear?
wanna share wif me?

Exa S. said...

x cukup detail. we need the details.. :)

LaDy_ZeRa said...

tna: yeah, surely i really wanna share wif u.. i need moral support n those things..

exa: i will update u guyz, open table perhap? can ah? :)