Daisypath - Anniversary

Monday, March 29, 2010

The Guest

Balik keje, mama suh I tolong typekan untuk mama, senarai guest untuk Wedding my eldest sister nanti. Owww wut?? My kakak is goin to get married? Hee.. belum lagi. Ni baru perancangan awal. Kawen tetap akan kawen. Tarikh belum confirm lagi. Tapi Mama nak wat perancangan awal especially in budgetting aspect. So that, biler list out all the guests awal-awal, boleh la tau anggaran guests yang akan hadir and budget untuk majlis.




Hee..mom's soooo wise. Muah to mama! I tau actually mama excited kowt. Almaklumla ni first wedding in our family. First children. Sape tak excited kann. Hehe.

Well, I harap macam mana Mama excited untuk majlis kawen kakak I, macam tu gak mama excited biler my time to get married. =p And macam mana meriah nanti majlis my sis, macam tu gak meriah majlis I nanti. =D

Well, everything under control. Kakak and future Brother-In-Law (BIL) dah plan baik for their future. Alhamdulillah. I tumpang happy. *wink*

Owwww my turn?? Lambat lagi, dah sampai masanya I habaq naa. Hehe.

Till read again.. Follow me! Chaaaa~~




With Love,
Lady Zera

No comments: