Daisypath - Anniversary

Saturday, July 24, 2010

Pasti ada yang Satu itu

Few days ago, I wz listening to this 1 topic @ HotFM.

Hotchat pagi tuh pasal Facebook. Anything you wanna say about FB. Tibe2 ada this one caller called HotFm. A guy. Dipendekkan cite, this guy sangat2 bersabar dengan perangai teruk isteri die. Even their marriage hampir retak but this guy cuba gak save their marriage, bcuz how bad her wife was,n how bad d condition is, he still love his wife forever. Semoga perempuan tu terbuka hati and balik ke pangkal jalan. InsyaAllah this men can bring back his wife to reality.

Hurm, mmg rasa terharu dengan diz lelaki. Cam nak mengalir air mata pun ade. Tibe2 saya dpt motivation, dalam dunia ni,not all men is bad. Dalam banyak2 yang bad tuh, mesti ada yang sangat2 baik n berhati mulia mcm tu. Saya harus yakin itu. Bad impression terhadap laki based on my experience n observation, saya cuba kikiskan. Pasti ada lelaki yang baik. Harus yakin.

Dalam hati saya berdoa, semoga ditemukan dengan lelaki berhati mulia macam ni. Macam mana dia terima saya seadaanya, saya juga akan terima dia seadanya.

Aminn..


With Love,
Lady Zera

3 comments:

tHe anIMateD bIJaN said...

lelaki yg baik utk wanita yg baik. jgn risau then =)

LaDy_ZeRa said...

tq ya..

LaDy_ZeRa said...
This comment has been removed by the author.